ÁRLISTA

Általános kondíciók:Az egyes szolgáltatások árazása a dobozokban feltüntetett módon történik. Ahol egy értéket talál, ott csupán az térítendő, ameddig az általunk végzett munkavégzés csak arra a tevékenységre korlátozódik.
Rejtett költségeink nincsenek, de elképzelhető olyan munka ahol egyes szolgáltatásra - az itt feltüntetett - fix áron kívül más tevékenység is fizetendő. Ezek tipikusan azok a munkálatok ahol előre nem ismert hibákat kell javítani, vagy ahol a diagnosztika során több problémát is vélünk felfedezni.

ÓradíjÁraink az ÁFÁ-t is tartalmazzák.
Kiszállás esetén az árakhoz is tartozik!

A szervizben felszámított maximális óradíj nem haladhatja meg a 3 órát. Kiszállás esetén nincsen korlát.
KiszállásÁraink az ÁFÁ-t is tartalmazzák.
A kiszállási díjat minden kiszállás esetén meg kell fizetni, kivéve, ha az elvégzendő feladatot munkatársunk saját hibájából nem tudja megoldani.

Budapest XI. és XXII. kerületében kiszállásunk kedvezményes: Egy adott munkához tartozó első kiszállás ingyenes a megjelölt kerületekben!* megrendelés esetén. Egyéb esetben 2990 Ft.-.Budapest egyéb kerületeiben:


Eszköz kiszállításÁraink az ÁFÁ-t is tartalmazzák.
A szolgáltatás igénybe vehető abban az esetben, amennyiben eszköze szervizünkbe került, de az Ön számára kényelmesebb ha javítási munkálatok végeztével kivisszük otthonába (vagy cégéhez).
AnyagköltségMinden munka megkezdése ELŐTT közöljük az esetleges anyagárat, elősegítve, hogy Ön tisztában legyen a teljes költséggel. Ezen költségek mértéke az igények és az éppen adott piaci helyzetnek függvénye.
Díjkategóriák:Áraink az ÁFÁ-t is tartalmazzák.
Normál díjkategória:

Áraink normál díjkategóriában értendők amennyiben a munkavégzés hétfő-csütörtök 11:00-18:30, pénteken 11:00-17:30 között, akár szervizben vagy kiszállással történik.
A munkákat, azok beérkezésének sorrendjében végezzük. Ettől eltérni csak a Speciális díjkategóriában meghatározottak alapján áll módunkban.

Speciális díjkategória:

Minden olyan munka amely a normál díjkategóriában meghatározott időn és módon kívül történik, ebbe a kategóriába sorolható. Az ilyen esetek lebonyolítás szempontjából egyediek: kollégánkkal közös megállapodás alapján történik (helyszín, időpont).

Sürgősségi munkavégzés:

Sürgősségi felárat akkor számítunk fel, amennyiben Ön azonnali megoldást szeretne. Szervizben történő munkavégzés esetében eszközét a "sor elé" helyezzük és azzal foglalkozunk.
Kiszállásnál 1-2 órán belül kint vagyok Önnél, szintén soron kívül (Budapest területén belül).
Munkaidőn kívüli munkavégzés:

Cégünk rendelkezésre áll bármely időpontban, ami Önnek megfelel, azonban a Normál díjkategóriában megnevezett időpontokon kívül ennek díjazása jelentősen nő. Ilyen jellegű munkavégzést telefonon vagy emailben van lehetősége egyeztetni. Kollégánk fel fogja hívni a figyelmét, a többletköltségre.Projekttevékenységek speciális díjkategóriája:

Projektfeladatok esetében a speciális díjkategória egyedi, az ilyen jellegű tevékenységek folyamatszerű lebonyolításából adódóan. Amennyiben a szerzősében létezik erre vonatkozó bekezdés, úgy aszerint járunk el a megállapodás alapján.
Tényleges felár abban az esetben keletkezik, amennyiben a szerződéstől eltérő mértékű, vagy sürgősségű probléma, vagy többletmunka keletkezik. Az ilyen jellegű problémákat egyénileg kezeljük. Munkatársunk részletes tájékoztatást ad minden esetben.

Számítógép javításÁraink az ÁFÁ-t is tartalmazzák.
Kiszállás esetén az árakhoz is tartozik!

Fixáras szolgáltatások (laptop/asztali)Diagnosztika:

A diagnosztika során derül fény ismeretlen problémákra. Az árazás MAXIMUM értékre vonatkozik. Az árazás mértéke annak függvénye, hogy milyen mélyen szükséges belemenni a részletekbe.

Operációs rendszer telepítés:

Meglévő rendszer és működő merevlemez (vagy SSD esetén) a dij tartalmazza a régi adatok átmentését is.

Alap rendszer telepítése:
Csak az operációs rendszer és a driverek telepítését végezzük el.Teljes rendszer telepítése:
Az opció tartalmazza az operációs rendszer, driverek, vírusirtó, böngésző, open office, flash, java, tömörítőprogram telepítését és ezek teljes körű beállítását.Vírusirtás:Adatmentés:

Biztonsági mentés:

Az árak minden megkezdett, sikeresen lementett 100 GB-onként értendő.

Portalanítás:

Csatlakozó csere:

Bármely nem felsorolt tevékenységet óradíj ellenében látunk el:


PROJEKT JELLEGŰ SZOLGÁLATÁSOKRendszergazda szolgáltatás:Áraink az ÁFÁ-t is tartalmazzák.
Általános tudnivalók:

A csomagok díjazása eszközönként bontva értendő. Alapdíjunkat azonban a szolgáltatás keretin belül havonta fix összegként számlázzuk, az eszközök mennyiségétől függetlenül.
Több csomag igénylése esetében (pl.: üzemeltetés + web) alapdíjat csak az egyik csomag után számítunk fel.

Kiszállás esetén az árakhoz is tartozik!

Üzemeltetési csomagjaink magánszemélyek számára:

Üzemeltetési csomagjaink cégek számára:

Weblap üzemeltetési csomag:

Vállalatirányítási rendszer üzemeltetési csomag:


Hálózatépítés és javítás:Áraink az ÁFÁ-t is tartalmazzák.
Magánszemélyeknek és cégnek egyaránt, egyedi megállapodás alapján dolgozunk. Az árazás mértéke az elvégzendő feladat függvénye. Egyszerű, rövid lefolyású feladatok esetén általában óradíjat számítunk fel. Ez az ár egyszeri munkára vonatkozik, amennyiben üzemeltetési igényei is vannak, azt már a szolgáltatások keretin belül áll módunkban teljesíteni.

Kiszállás esetén az árakhoz is tartozik!


WeblapfejlesztésFejlesztés alatt!