ELÉRHETŐSÉGEINK
Kapcsolat:Telefonszám (hívható: 10:00 - 20:00):+36 70 61 61 161
E-mail cím:info@teknikraft.hu

Lépjen velünk kapcsolatba az oldalon keresztül!


Térkép

Megközelíthetőség:Autóval:A fent található ingyenes Google útvonaltervező segítségével könnyen idetalálhat, akár háztól házig.

Parkolási lehetőség: Általában mindig van lehetőség a közelben parkolni a környező utcákban, a nap bármelyik szakaszában. A parkolás ingyenes!

Tömegközlekedéssel:Móricz Zsigmond körtér / Allee bevársáló központ felől érkezve:
A 150/252-es busz megállója a fehérvári úti piac (az Allee bevásárlóközpont) előtt található. Utazzon a Menyecske utcai megállóig. Mindkét említett járat a megállójától szervizünk megközelítőleg 3 perc séta.
Ha a Móricz Zsigmond körtér felől érkezik, sétáljon le a Fehérvári úton az Október huszonharmadika utcára és megtalálája a fent említett buszmegállókat.

Nyugati pályaudvar felől érkezve:
Egy lehetséges megoldás ha a 6-os villamossal a Móricz Zsigmond körtérre, vagy a 4-es villamossal az Allee bevásárlóközponthoz utazik.
Amennyiben a Móricz Zsigmond körtérre érkezett, sétáljon le a Fehérvári úton az Október huszonharmadika utcára és szálljon fel a 150-es vagy a 252-es autóbuszra. Mindkét járat esetében a Menyecske utcai megállónál szálljon le.

Keleti pályaudvar felől:
Szálljon fel a 4-es metróra és utazzon vele egészen az Kelenföldi vasútállmoásig. Menjel fel a felszínre és a buszállomáson szálljon fel a 153-es buszra.
Szálljon le a buszról a Neszméyli úti megállónál, menjen át az úton és megtalálja szervizünket.

Széll Kálmán tér / Déli pályaudvar felől érkezve:
Akár a Széll Kálmán tér, vagy a Déli pályaudvar felől érkezik, szálljon fel a 139-es buszra (a Gazdagréti tér felé). A Gazdagréti út megállóhoz érve szálljon le, menjen át az (hegyre felfele néző) út túl oldalára és szálljon fel a 153/154-es buszra (Neumann János utca felé). A Neszmélyi úti megállónál leszállva, ezen járatok szervizünk előtt teszik Önt le.
A másik lehetőség, hogy a 139-es busszal a Sasadi úti megállóig jön és ebben az esetben a 150-es buszra száll át, ott helyben. Erről a járatról a Menyecske utcai megállóban kell leszállni. A megállótól szervizünk megközelítőleg 3 perc séta.

A Menyecske utcai megállónál leszállva:
Ha az intézettel szembe fordul, elindul jobbra ahol a Neszmélyi útra érkezik. Az elágazásnál ismét jobbra kell fordulni, majd követni az iskola kerítését egészen annak végéig. Ahol az véget ér balra kanyarodik és a második kapualj a 40-es szám.